back2bank
Megjelent a Sportex 2020. évi katalógusa
Semmi sem hasonlít egy SPORTEX horgászbothoz. Legendás és kontinensen átívelő hírnevüknet innovatív technológiájuknak köszönhetik, amelyek évtizedek óta világszerte meghatározzák a legfrissebb trendeket. Ma a SPORTEX horgászbotok a megbízhatóság és precíz kidolgozás szinonimái. A német anyacég a botok legfontosabb tulajdonságának a értékállóságot állítja, amely egyébként egyre fontosabbá válik ezekben a gyorsan változó időkben.

Erre a legjobb igazolás a 10 éves garancia.  A SPORTEX megbízhatóságának alapja az új anyagokkal és anyagkombinációkkal történő folyamatos kutatás. Kevés horgászbot-gyártó büszkélkedhet azzal a ténnyel, hogy ilyen sokszínű, és ennyi különböző anyagból készített horgászbot választékkal van jelen a piacon.

A 63 oldalas katalógust IDE kattintva éred el.

Egyébként a márkának van egy hazai forgalmazója, méghozzá a boilieroller webáruházában elég széles termékskála tekonthető meg magyar nyelvű leírásokkal és kis kutakodás után az interneten személyes kontaktot is kialakíthatunk a különböző termékcsaládok aktív használóival is.

Itt az oldalon biztosan fogunk még foglalkozni a sportex cuccokkal, már csak azért is, mert lenyűgözően rugalmas a hazai assztisztencia és hát kézbe véve pedig ájuldoztunk a hightech botoktól.

Nézz körül ITT a boilieroller sportex kínálatában.

Banner Content
Tags: , , , , , , ,

Ajánlott cikkek

Archívum

img advertisement