back2bank
Döntött a FIPSed a világversenyek elhalasztásáról
A Nemzetközi Édesvízi Horgász Szövetség (FIPSed) 2020. március 16-án Rómában a technikai bizottság soron kívüli ülésén a kialakult egészségügyi kockázatok mérlegelése mellett, a WHO teljeskörű ajánlásának mentén döntött a következő világbajnokságok elhalasztásáról.

1. A XVIII. Parti Pergető Világbajnokságot új időpont nélkül elhalasztja. (Később esetleg egy későbbi időpont kitűzésre kerülhet.
2. A 2020. május 30–31-ére tervezett IV. Feeder Klubcsapatok Horgász Világbajnokságát új időpontban, 2020. október 24–25-én rendezik meg az eredeti helyszínen, Bulgáriában, a plovdivi evezőspályán.
3. A 2020. június 6–7-ére tervezett XXII. Mozgáskorlátozott, XIII. Veterán, III. Masters Horgász Világbajnokságot szintén új időpontban, 2020. október 16–17-én rendezik meg Szlovéniában, Radece mellet a Száván.

.

Iratkozz fel a legfrissebb cikkeinkre!

Hogy nehogy el ússz a cikkekről! 😀

Név: E-mail cím

A MOHOSZ egyébként folyamatosan frissülő cikkben ismertet a koronavírus okozta járványügyi helyzettel kapcsolatos veszélyhelyzet okán a horgász- és horgászsport rendezvényekkel, valamint horgász okmányok biztosításával kapcsolatban elrendelt, illetve javasolt eljárásrendről. A tájékoztatón a legfrisebb változtatások pirossal. 

IDE KATTINTVA a tájékoztató elérhető.

A hazai vonatkozás talán legfontosabb kérdése, hogy a legnagyobb világversenyünk, az IBCC egy hónap múlva el fog – e rajtolni, fognak – e lazítani a jelenlegi határzárakon?!

Banner Content
Tags: , , , ,

Ajánlott cikkek

Archívum

img advertisement