back2bank
A szőke tó – A Tisza – tó hat évszaka
Szendőfi Balázs, a 2018-as Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál fődíjasa új, izgalmas jelenetekkel teli természetfilm-sorozatot készített A szőke tó – A Tisza-tó hat évszaka címmel. Zenészből lett madarász, majd halkutató, végül természetfilm-rendező legújabb filmje egész estés mozi mindenkinek.

“…ha valaki csak annyit mondott volna, hogy csináljak a Tisza-tóról egy filmet, akkor is elgondolkodtam volna rajta. Így, hogy segítséget is felajánlottak, már az elejétől izgalmas volt, mert még sosem készítettem úgy filmet, hogy egy egész helyi gárda áll a hátam mögött. Vittek csónakkal, autóval, ahova kellett, és mindig kaptam magam mellé egy-egy szakembert. Hol halásszal, hol halőrrel, hol ökológussal vagy épp természetőrrel mentem, épp melyikük volt kompetensebb az adott feladatban….” 

  • 15 hónap
  • 84 forgatási nap
  • 127 négyzetkilométeren
  • 3,1 terabájt nyersanyag
  • 104 perces film 4 * 26 percre bontva
  • 29 halfaj
  • 26 madárfaj

Szendőfi az épp aktuális “stábbal”. Kép forrása, turistamagazin

A filmet már teljes terjedelmében meg lehet tekinteni a filmes youtube csatornáján ugyan csak négy részletben, és

IDE kattintva érhető el az egész film lejátszási listája. Lenntebb mutatom egészben is. 15 perc híján két óra, lebilincselő narrációval, és külön említést érdemel, hogy a film készítője a zeneszerő, vágó, hangmérnök is egyben.

Szednőfi Balázzsal és következő produkcióival mindig kiemelten foglalkozunk itt a back2bank hasábjain, missziónk a természet szeretete és megőrzése a következő generációknak. Köszönjük Balázs

Szendőfi Balázs Youtube csatornájára pedig iratkozzatok fel, mert néha még mókás nyusztok, hódok, madarak különböző titkos kis akcióit is feltölti amit mindenféle elhagyott erdők mezők közepén elhelyezett akciókamerájával vesz fel.

IDE KATTINTVA A YOUTUBE CHANNEL

A szőke tó

Havi előfizetés

Előfizetésed havonta megújul. Nincs kedvezmény

Fél éves előfizetés

Előfizetésed havonta megújul. Nincs kedvezmény

Éves előfizetés

Előfizetésed havonta megújul. Nincs kedvezmény

Banner Content
Tags: , , , , ,

Ajánlott cikkek

Archívum

img advertisement