Szeretsz horgászni? Szabadidődet szívesen töltöd a vízparton? A BACK2BANK (ejtsd bektubenk) egy horgászok által megálmodott független horgászmagazin, ahol a legfrissebb híreket olvashatod. Állandó rovataink mellett mindig azon fogunk dolgozni, hogy minden horgász és vízparti hírt, továbbá a társadalmat aktívan foglalkoztató közérdekű híreket is elhozzuk Nektek, horgászoknak.

Mi is látjuk, hogy a horgászturizmus mekkora fejlődést mutat és tudjuk, hogy mekkora az igény egy átfogó felületre, ahol nem számít semmi, csak a kikapcsolódás, a természet közelsége és a vízparton eltöltött idő gondtalan kiélvezése.

Látjuk, hogy a hazai vizekben mekkora halak élnek, tudjuk, hogy mennyi fanatikus és elszánt horgász hódol ennek a remek kedvtelésnek és mi lehetőséget biztosítunk minden halfaj, módszer, termék és élmény bemutatására.

Függetlenségünk garantálja, hogy a Back2Bank horgászmagazin hasábjain minden információ megszerezhető lesz egy – egy sikeres horgásztúrához. A legfontosabb hazai márkák, a legjobb minőségű hazai termékek és a legszenvedélyesebb hazai horgászok beszámolói mellett folyamatos kontaktjaink lesznek elismert horgászok a kontinens más tájairól is. Elmegyünk a legfontosabb eseményekre, megkérdezzük a szereplőket és írunk ezekből friss beszámolókat Nektek!

Szóval a halak egyre nagyobbak és talán óvatosabbak is lettek, segítünk megfogni valamelyiket. Termékajánlóink és folyamatosan növekvő adatbázisunk támogatja a legjobb döntést, akár felszerelést keresel vagy ha csali után érdeklődsz, akkor is érdemes lesz minket követni. Úgy hisszük, hogy a legtöbb horgásznak van igénye a fejlődésre, a gyorsuló tempó mellett viszont nem mindenkinek van ideje előkészítenie gondolatban egy – egy horgásztúrát. Ajánlóink mindig naprakészek, állandóan frissülnek és folyamatos információval szolgálnak a horgászoknak.

Olykor megesik, hogy nem visszük a horgászbotot, de akkor is a vízparton maradunk mert ez a küldetésünk. Vízparti kultúrmisszió.  A horgászat kaland és szabadság, a természettel való eggyé válás inspirál minket, ez nem csupán egy hobbi.