back2bank
A hétvégén a FEHOVÁN jártunk
Több, mint 300 kiállító várta az érdeklődőket a négynapos kiállításon, amelynek 60000 látogatója volt.

A kiállításon standról-standra járva könnyen el lehetett tölteni egy egész napot, alapvetően két különálló tematikára osztották a pavilonokat: az óriási „A” pavilon a vadászat, erdők – mezők szerelmeseinek, míg a „G” pavilon a horgászoknak kedvezett.

Roston készült halA  kezdőktől a profikig itt mindenki megtalálhatta, ami érdekli: vadászfegyverek és ruhák, kések, de akár még divatterepjárók, különböző bemutatók és trófeagyűjtemények standjai sorakoztak. Lőtéren is lehetett tesztelni a fegyvereket, volt íjászbemutató de aki akart még Namíb vadászatra is foglalhatott.

A sztenderd vadász felszereléseken kívül ereklyékből készített különlegességek is megvásárolhatóak voltak, például luxus csillárok agancsból vagy ritkaságnak számító bőrkészítmények. Talán az idén először nagyon komoly választék volt handmade és manufaktúra jellegű finomságokból is. Csokoládék, mézeskalácsok, borok – pálinkák és házias jellegű sonkák, kolbászok, telepertők. Személy szerint egy bajor óriásperecet ettem házi libatepertővel ami nagyon ízletes volt, és igazán üdítő a szokásos hamburger/hekk/rántott szelet kombótól eltérve.

A FeHoVa minden évben újdonságokkal is készül és ez az idén sem volt másképp. Az egész “A” pavilon közepén terül el Windisch-Grätz herceg, Széchenyi Zsigmond jó barátjának a világon egyedülálló trófeagyűjteményeiből álló stand. 

Az  “A” pavilonnal pont szemben lévő, „G” pavilonban a pecabotoké és a csaliké volt a főszerep. Nagyon menő volt a castingpálya, ahol egy speciális dobópályán tesztelhették a nagy horgászok célzótechnikájukat. Persze nemcsak gyakorolni és vásárolni lehetett, de különféle előadásokon a tudásunkat is mélyíthettük: ottjártunkkor a medencénél épp csalivezetési technikákat lehetett megtekinteni és meghallgatni.

Szintén nagyon érdekes volt az Aranyponty Zrt. jóvoltából felállított óriás akvárium, melyben az itthon őshonos és természetes környezetben is megtalálható, illetve fogható halakat csodálhattuk meg.

A programok kísérőrendezvényeként kutyakiállítás volt, a négylábúak pedig gyakran feltűntek a pavilonok standjai között is, csak, hogy ne felejtsük, a kutyák a vadászok legjobb barátai is.

Havi előfizetés

Előfizetésed havonta megújul. Nincs kedvezmény

Fél éves előfizetés

Előfizetésed havonta megújul. Nincs kedvezmény

Éves előfizetés

Előfizetésed havonta megújul. Nincs kedvezmény

Banner Content
Tags: , , ,

Ajánlott cikkek

Archívum

img advertisement