back2bank
IBCC 2020
252 csapat nevezett eddig a világ  28 országából. A jelenlegi helyzet az, hogy Magyarországon eddig csak javaslat történt a kormány részéről, hogy a nagyobb tömegeket megmozgató randezvényeket halasszák el a korona vírust megakadályozván, de egy ma (03.11) reggeli interjúban már tett célzásokat arra az operatív törzs egyik tagja, hogy kormányzati szinten megtörténhet akár ma a bejelentés, azaz az ekkora rendezvényekre vonatkozó betiltás. Kérdés, hogy ez milyen hatással lesz a világ legnagyobb pontyhorgász versenyére, ugyanis a 28 ország nevezettjei között elég szép számban van olasz csapat is. 

Iratkozz fel a legfrissebb cikkeinkre!

Hogy nehogy el ússz a cikkekről! 😀

Név: E-mail cím

MI minden esetre bizakodóak vagyunk, hogy egy egész év várakozása nem volt hiába való és nyomon követhethetjük ezt a fantasztikus versenyt. 

A versenyen egyébként rekord összegű díjak vannak, minden kétséget kizáróan ez a pontyhorgász versenyek csúcsa.

J elen állás szerint egyébként 10 szektorszponzor mellett úgymond újként belépett a NAVITAS mint ruházati szponzor.

Tavaly, tehát 2019.évben dúrva csalást is sikert leleplezni a szervezőknek és sikerült is felderíteni, hogy az egyik helyezett csapat több alkalommal mért vissza egy halat amivel kimerítették a csalás fogalmát. Ezt a csapatot később meg is fosztották a nyereménytől.

 

 

Szóval nagyon örülünk, hogy idén már a VI. IBCC lesz a sorban, és nagyon reméljük, hogy vírusaggodalom miatt nem is marad el, illetve nem is kell elhalasztani azt.

Banner Content
Tags: , , ,

Ajánlott cikkek

Archívum

img advertisement