back2bank
Megnyitott a TLK Horgászáruház
Tóth László Krisztián nevét senkinek sem kell bemutatni aki néhány éve már járatos horgász berkekben. A STÉG márkanév nagyjából egyidőben született meg a hazai “bojlis” nagypontyos/pontyos társadalommal, a termékeknek minden valószínűség szerint mára többezren köszönhetik legszebb, legnagyobb, legemlékezetesebb fogásaikat.

Nem is szabad elfejelteni, bár pontos információt nem leltem fel a világhálón, de a STÉG magazin és fórum körülbelül 2008-2009 körül már aktív volt a horgászok körében. Aki kb 10 éve is horgászott az pontosan tudja és emlékszik rá, hogy milyen parázs fórumozás zajlott ott, a közösségi média megjelenése előtt a horgászok másképp nem tudtak információt gyűjteni a következő horgásztúráik helyszínéről. 

H elyileg Érden, a Szovátai út 79. szám  alatt  található a vadonatúj áruház ahol minden horgász talál magának némi érdekességet, újdonságot. Ehhez mérten a STÉG márkanév külön felületen vásárolható meg online és az áruház saját webshopjában pedig még többféle márka és termék képviselteti magát. A megnyitót ötletesen a FEHOVA után de még a horgászshow előtt időzítette a tulajdonos, Tóth László Krisztián, ahol zsírosdeszka és pálinka gondoskodott az éhes és szomjas, messziről jött horgászokról. Bár személyesen nem tudtunk részt venni az eventen, de a közeljövőben biztos, hogy látogatást teszünk és akkor majd személyesen, de addig is ezúton kívánunk a TLK Horgászáruháznak sok sok vevőt és a Stég csapatnak pedig sikeres szezonkezdetet!

(A képek forrása a TLK Horgászáruház facebook oldala)

 

Banner Content
Tags: , , , , , , ,

Ajánlott cikkek

Archívum

img advertisement